Марсилия се изправя срещу Пари Сен Жермен на “Стад Велодром“ в

...
Марсилия се изправя срещу Пари Сен Жермен на “Стад Велодром“ в
Коментари Харесай

Време е за “Льо Класик“ – съставите на Марсилия и ПСЖ

Марсилия се изправя против Пари Сен Жермен на  “Стад Велодром “ в огромното дерби от 25-тия кръг на Лига 1. Срещата е основна, като се срещат първите два тима в класирането, а марсилци се намират на 5 точки зад днешния си противник. Двата тима играха един против различен преди няколко седмици, когато ОМ изхвърли парижани от Купата на Франция след победа с 2:1. В предходния мач за състезание пък ПСЖ завоюва с 1:0 с гол на Неймар.

Домакините се намират в добра серия от две следващи победи в шампионата. Наставникът на марсилци Игор Тудор няма да може да употребява контузените Самуел Гиго и Амине Харит, а Шансел Мбемба е осъден. Хърватският треньор е избрал групировка 3-4-2-1 за отбора си, като на върха на офанзивата ще работи Алексис Санчес, който ще бъде подпомаган от Матео Гендузи и Руслан Малиновский.

ПСЖ се измъкна от срамна загуба против Лил в предходния кръг, откакто позволи поврат от 2:0 на 2:3 на  “Парк де Пренс “, само че голове на Мбапе и Меси в последната секунда измъкнаха успеха за отбора на Кристоф Галтие. Третата огромна звезда Неймар обаче се контузи по време на мача и сигурно пропуща дербито с Марсилия през днешния ден. Ашраф Хакими и Ренато Санчес също няма да вземат присъединяване в дуела.

И Кристоф Галтие е избрал скица с трима бранители, като Серхио Рамос, Маркиньос и Кимпембе ще работят пред Донарума. В средата на терена по фланговете ще са Норди Мукиеле и Нуно Мендеш, а в центъра ще играят Витиня, Марко Верати и Фабиан Руис. Атаката на ПСЖ ще водят огромните звезди на тима Килиан Мбапе и Лео Меси.

МАРСИЛИЯ : Пау Лопес; Байерди, Байи, Коласинак; Юндер, Ронжие, Верету, Нуно Тавареш; Гендузи, Малиновский; Алексис

ПСЖ : Донарума; Рамос, Маркиньос, Кимпембе; Мукиеле, Витиня, Верати, Руис, Нуно Мендеш; Меси, Мбапе

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР